Головна Про нас Новини

ОНОВЛЕНИЙ ВІДІ КУЗОВНИЙ СЕРВІС РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ


Компанія VIDI повідомляє про успішне завершення першого етапу реорганізації кузовного сервісу. Нагальність цієї роботи була викликана суттєвим збільшення обсягів виконання кузовних робіт за останні роки. Процеси, які існували у групі, були розроблені багато років тому і були не в змозі реалізувати потенціал без втрати у обсягах та якості.

Головною метою цього етапу реорганізації стало спрощення документообігу, пов`язаного із виконанням кузовних робіт.

Фахівцями VIDI був розроблений новий виробничий процес для кузовного сервісу, що повністю відповідає вимогам автомобільних виробників. Його реалізація вирішила поставлені проблемні питання. Окрім того, для збільшення можливостей кузовного сервісу, менеджментом VIDI було прийнято рішення передати проведення всіх кузовних ремонтів, за винятком брендів TOYOTA і LEXUS, окремому підприємству - ВІДІ Кузовний Сервіс. Це підприємство буде виконувати роботи на замовлення дилерських центрів на підставі укладених з ними договорів субпідряду.

Як зазначив його директор Кирило Суботін: «Нам вдалось спростити процеси, суттєво зменшити кількість документів, створити найкращі умови для персоналу, покращити якість надання послуг та швидкість виконання замовлень. Це дає нам всі підстави вітати старих та нових клієнтів у автосалонах VIDI. На нашу думку, здійснені перетворення вже зараз допоможуть збільшити обсяги реалізації кузовних робіт на 20-30%».

VIDI не планує обмежуватись виключно організаційними перетвореннями. На другому етапі реорганізації, у доповнення до існуючого, буде побудований новий цех кузовного ремонту, який буде оснащений найсучаснішим та найтехнологічнішим обладнанням.

Довідково: Група компаній VIDI є лідером роздрібної торгівлі автомобільного ринку України та займає 6,5% долю в загальноукраїнських продажах. VIDI заснована в 1994 році братами Віталієм Джуринським та Олегом Джуринським, та є сімейним бізнесом. Компанія надає клієнтам широкий спектр послуг пов’язаних з мобільністю. Основні напрямки діяльності: продаж та обслуговування нових та вживаних автомобілів, переобладнання та логістика, дистрибуція мото та водомоторної техніки, лізинг, страхування. Дилерська мережа VIDI офіційно представляє наступні бренди Toyota, Lexus, Nissan, Infiniti, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru, Suzuki, Jaguar, Land Rover Volvo, Yamaha.