Головна Про нас Новини

ЗУСТРІЧАЙТЕ ОНОВЛЕНИЙ ІНТЕРНЕТ-АВТОСАЛОН VIDI.UA!


Автомобільний маркетплейс - інтернет-автосалон VIDI.UA

В інтернет-автосалоні VIDI.UA клієнти мають можливість у будь-який час ознайомитись із найактуальнішими пропозиціями на нові та вживані автомобілі, мотоцикли, водномоторну техніку від 17 світових брендів, запасні частини, аксесуари, страхові продукти, послуги з ремонту та сервісного обслуговування тощо.

Інтернет-автосалон надає  можливості з швидкого пошуку пропозицій за декількома критеріями та порівняння їхніх характеристик. Фахівцями VIDI були доопрацьовані різноманітні інтерактивні форми, зокрема форма запису на тест-драйв, онлайн та оффлайн консультації, сервіс, оцінку автомобілів тощо.

Інтернет-автосалон VIDI.UA є інноваційною платформою, створеною з урахуванням тривалого моніторингу запитів автовласників, новітніх тенденцій у сфері комунікацій та інформаційних технологій  та власного багаторічного досвіду роботи спеціально для клієнтів VIDI.

Платформа постійно оновлюється та вдосконалюється, а її сучасний дизайн, продуманий інтерфейс і потужна навігація роблять користування VIDI.UA зручним та комфортним. Наразі  можливості платформи були суттєво розширені, зокрема відтепер клієнти мають можливість не тільки обирати, але й укладати угоди і навіть сплачувати вартість замовлень на окремі товари безпосередньо на сайті VIDI.UA, а незабаром і на сайтах усіх дилерських центрів VIDI. 

Придбання, продаж й обслуговування автомобілів, запчастин та аксесуарів стає зрозумілою, швидкою та приємною справою. Наразі клієнти вже мають можливість скористатись та оцінити:

  • зручність інтерактивного підбору автомобілів за заданими параметрами;
  • інформативність порівняльних характеристик обраних автомобілів;
  • зручність швидкого запису на тест-драйв, оффлайн та онлайн-консультації до найкращих консультантів автосалонів VIDI;
  • швидкість запису на сервісне обслуговування із миттєвим складанням калькуляції щодо вартості замовлення;
  • простоту інтерактивної оцінки автомобіля, а також розрахунку ціни за програмою trade-in;
  • переваги розширених калькуляторів вартості технічного обслуговування, кредитних та лізингових програм тощо;
  • простоту онлайн-придбання аксесуарів;
  • інформативність кабінету страхувальника та багато-багато іншого.

VIDI не залишається на місці та постійно вдосконалює процеси обслуговування клієнтів. Відтепер VIDI пропонує своїм клієнтам особистий кабінет з поліпшеним  функціоналом. Клієнти отримають можливість зберігати історію своїх пошукових запитів та повертатись до них у будь-який зручний час, управляти персональними налаштуваннями та максимально адаптувати роботу кабінету до власних потреб та уподобань, отримувати інформацію із календаря автомобіліста у календар на своєму смартфоні, бути підписаними на стрічку самих актуальних новин та цінових пропозицій. Незабаром до функціоналу кабінету буде доданий контроль за термінами постачання замовлених автомобілів, контроль виконання сервісно-технічних та кузовних робіт, а також інструментарій укладання у своєму смартфоні або на комп’ютері страхових та інших угод тощо.

Для спілкування з консультантами VIDI, окрім традиційного телефонного зв’язку, клієнти зможуть обирати двосторонній засіб комунікацій у найпопулярніших месенджерах  Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook, Jivosite. У планах VIDI є впровадження декількох чат-ботів, що зроблять спілкування клієнтів із консультантами ще оперативнішим та зручнішим.

Велика кількість пропозицій у інтернет-магазині автозапчастин vidi-parts.com.ua

Виповнився рік, як розпочав роботу інтернет-магазин із продажу автозапчастин від ВІДІ Автозапчастини – vidi-parts.com.ua. У цьому онлайн-магазині клієнтам доступний широкий асортимент оригінальних автозапчастин, технічних рідин, витратних матеріалів і аксесуарів для автомобілів різних марок та моделей. 

Каталог інтернет-магазину налічує понад 12 мільйонів унікальних пропозицій за привабливими цінами. Клієнти мають можливість знаходити та замовляти необхідні запчастини за кодом деталі (оригінальним артикулом), за VIN-номером, за каталогом або VIN-запитом. Історія замовлень, запитів та інформація про автомобіль зберігаються в особистому кабінеті клієнта, що є дуже зручним для подальшої роботи. Клієнти мають можливість сплачувати замовлення у зручний для них спосіб, у тому числі розрахуватись безпосередньо на сайті. Отримати свої замовлення покупці зможуть самостійно у точці видачі або скористатися послугами доставки, в тому числі логістистичними послугами від ВІДІ Автозапчастини .

Постачальниками товарів інтернет-магазину є дилерські центри VIDI, виробники, дистриб’ютори та дилери автозапчастин, аксесуарів, олив та авто хімії. ВІДІ Автозапчастини є офіційним дилером таких відомих брендів, як Castrol, Total, Garmin, Stoptech, Posi-Quiet.

Наразі основними клієнтами інтернет-магазину є  інтернет та звичайні магазини, автосалони, станції технічного обслуговування та кузовного ремонту тощо (B2B). Перспективним сегментом є сегмент кінцевих споживачів (B2C), частка якого у продажах постійно зростає. 

Запрошуємо всіх оцінити  нові можливості інтернет-автосалону vidi.ua та інтернет-магазину автозапчастин vidi-parts.com.ua у своїх смартфонах.

Довідково: VIDI є лідером роздрібної торгівлі автомобілями та займає 6,5% частку в загальноукраїнських продажах. VIDI була заснована в 1994 році братами Віталієм та Олегом Джуринськими. Основні напрямки діяльності: продаж та обслуговування нових та вживаних автомобілів, продаж автозапчастин, переобладнання та логістика, дистрибуція мото та водномоторної техніки, лізинг, страхування. Дилерська мережа VIDI офіційно представляє наступні бренди Toyota, Lexus, Nissan, Infiniti, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru, Suzuki, Jaguar, LandRover, Volvo, MG, Opel, Yamaha.